BLOG-ING MOOD
hey guys . welcome to my blog . dont forget to follow me okay ? i will follow you back . thankyou .

WHY ?

hye kakaII , abangII , adikII semua ! hehe . kk , hari  neh tajuk post aku WHY aite ? haha . hidup aku sekarang penuh dengan persoalan . k , ape persoalan die ? ha ! neh die . k , sejak due menjak neh perangai cumal lain sangat . haish ! benci dengan die da . die dah tak macam dulu . tak selalu text aku , dah tak peduli aku sehad atau saket . ehh ! dah tak amek kesah lagi la senang cite . hah ! aku bangge doee ngan pangai die . tapi , terselit jugak rase sedih dalam hati neh . ape die dah ade GF lain ??? byle aku tanye die kate takde la , kate aku merapu la , itu la ini la . hmm , aku hanye mampu saba . kk , hari tuh aku ngadu kat die yang aku saket n rendu en die . tetao die balas text aku , ' ouhh yekea ? ' kk , (': . sentap doeee ! aku punn takde la text die 3 hari . ehh ! rupeII ea die punn same jugak tak text aku . bertuah punye budak betol ! k , ape la patut aku buad ea ? hmm , selagi aku bole saba , aku saba wehh ! please la jangan uji tahap kesabaran aku k . 

#take a note yusmal (':
: k , kau please la jangan uji tahap kesabaran aku . haiss ! pantang betol kalau orang buad aku marah . kalau betol kau dah ade orang lain , just go on jea ngan die n lepas en aku . senang cite . jangan la main en pasaan aku . mase aku curang kau setia . mase aku setia kau pulak curang . huii ! nasibII . )':

#reader !
: need your advice pleasee (':

1 ulasan:

  1. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/awesome-giveaway-by-us.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikk

    BalasPadam